U bent hier

Voor wie

Hoe komt het dat er op school niet uitkomt wat er voor uw gevoel wel in zit bij uw kind? Hoe fijn zou het zijn als uw kind benut wat hij of zij al bij zich heeft? Wat zou het uw kind opleveren als het technieken zou kennen, waardoor alle lesstof ook echt blijft hangen? Door technieken te gebruiken bij het leren waarbij je allebei je hersenhelften stimuleert, maak je optimaal gebruik van je hersenen, zorg je voor balans en dat resulteert in het hoogste leerrendement.

Dit geldt voor kinderen, jeugdigen en jong-volwassenen vanaf ongeveer 7 tot 25 jaar, maar ook daarna ben je nooit te oud om te leren! Vaak horen we namelijk ook bij ouders het kwartje vallen en zeggen ze: “Had ik dit vroeger maar geweten!”

In onze coaching en trainingen staat altijd de eigen kracht voorop. Samen gaan we ontdekken waar jouw kracht ligt en hoe je die zo goed mogelijk in kunt zetten bij het leren. Dit kan door middel van een individuele coaching, waarbij we samen kijken waar jouw behoeftes liggen, zodat we weten welke methode we op welke manier kunnen gaan inzetten. Of door mee te doen aan een groepstraining, zoals bijvoorbeeld: Leren Leren Methode of Succes met rekenen! Effectiviteit en snelheid staan hierbij voorop.

De individuele coaching en groepstrainingen zijn voor iedereen die wil leren hoe je het beste leert op je eigen manier. Er wordt gewerkt met methodes die gericht zijn om ook de visuele kant in te zetten, omdat deze op school vaak onderbelicht wordt. En samen kijken we hoe we die kunnen koppelen aan hoe je leert op school. Door de visuele kant meer te belichten is het ook effectief bij o.a. dyslexie, AD(H)D, ASS, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en beelddenken.

Vul je rugzak met nieuwe technieken en vaardigheden en zorg dat je het zelf kunt!

Wil je nog meer weten over visueel leren? Kijk dan bij de informatie over Visueel leren / beelddenken.